Gör om på jobbet!

 

Vi hjälper stora som små företag att förbättra sin arbetsplats. För oss är det viktigt att sätta människan i fokus och skapa miljöer som inspirerar till arbetsglädje och att motivation.

Idag spenderar vi stor del av vår vakna tid på vår arbetsplats. Därför vill vi vara med att skapa miljöer som man mår bra av. Vi tar därför hänsyn till att både personal och besökare skall känna sig välkomna. 

Det finns studier som visar att vi människor mår bra av vackra miljöer. Därför ser vi till att lägga lika stor vikt vid estetiken som vid funktionen när vi arbetar med inredning.

 

När man ska bygger om eller nytt är det självklart att anlita en elektriker för el. Det borde vara lika självklart att anlita en inredningsarkitekt som en elektriker eller målare om man är mån om slutresultatet.  Inredningsarkitekter och designer använder designprocessen för att gör ett grundligt analysarbete innan pennan fattas för att ta fram ett designförslag. På så vis hjälper vi våra kunder att “TÄNKA EFTER FÖRE” för att inte missa viktiga steg i byggnadsprocessen som i efterhand blir en kostsam och extra renovering eller anpassning efter de behov som uppstår. Det är viktigt att ta reda på vad det finns för verkliga behov och önskemål, inte bara tro att man vet. Ett grundligt analysarbete ger ett mer lyckat slutresultat!

 

Vi hjälper företag som står inför skedet att få nya lokaler, bygga ut eller ska förändra sin arbetsplats, och som vill få ut så mycket som möjligt av sin investering genom att ha handplockat de bästa elektrikerna, snickarna, entreprenörerna för att ge det bästa till våra kunder.  Välkomna att kontakta oss för mer information och hur vi kan hjälpa just er.

/Maria Fagrell

Projektsamordnare  0706-626340   maria@looqdesign.se

 

 

Vi använde oss av Design med Omtankes metodik när vi utformade väntrummet på Tandläkarmottagningen på Mölndals sjukhus 2006. Även konferensrummen, tandsköterskeexpeditionerna och korridorerna följde DMO 2007-2009.

looq design